Chat GPT voor je loopbaan

Ontdek hoe ChatGPT je kan helpen bij jouw loopbaanvragen! Ben je op zoek naar nieuwe kansen in je loopbaan of wil je misschien overstappen naar een ander beroep? Of zoek je passend werk en wil je een steuntje in de rug bij het solliciteren? Volg dan onze speciale workshop over hoe ChatGPT je kan helpen bij jouw loopbaanstappen. 

Wat leer je tijdens deze interactieve workshop:

Jezelf presenteren

  • Leer hoe je ChatGPT kunt gebruiken om duidelijk over te komen en jezelf goed neer te zetten.

Solliciteren 

  • Ontdek met ChatGPT handige tips voor het schrijven van goede sollicitatiebrieven, het maken van een relevant CV en een goede voorbereiding op een sollicitatiegesprek.

Slim netwerken 

  • Leer hoe ChatGPT je kan helpen bij het vergroten van je professionele netwerk. Ontdek nieuwe inzichten en laat je inspireren.

Advies voor jouw loopbaan 

  • Ontvang persoonlijk advies door te sparren met ChatGPT over bijvoorbeeld scholing of een logische vervolgstap in je loopbaan.

Vaardigheden verbeteren 

​​​​Ontdek hoe ChatGPT je kan ondersteunen bij het ontwikkelen van je vaardigheden met directe feedback en suggesties.

Aan de slag:

Wil jij stappen zetten in je carrière? Meld je nu aan voor onze workshop en ontdek hoe ChatGPT je daarbij kan helpen.

Meld je aan voor de workshop en je gaat deze middag zelf actief aan de slag met ChatGTP. Er is ruimte voor maximaal 15 deelnemers. Bij overschrijving van het maximale aantal zal een extra workshop georganiseerd worden in mei.

De workshop ChatGPT is een activiteit in het kader van de Maand van Leren en Werken georganiseerd door Leerwerkloket Zuidoost-Brabant. Kijk voor meer activiteiten op Evenementen | Leerwerkloket Zuidoost-Brabant.

× Hoe kan ik je helpen?