Onderhoudsmonteur / koelmonteur

Omschrijving bedrijf

Gaat jouw hart eigenlijk al je hele leven sneller kloppen van klimaattechniek, maar heb je nooit de overstap willen of kunnen maken? We vangen je graag met open armen op. Krijg de kans om het vak te leren met begeleiding op maat en een inkomen waar je blij van wordt.

Van de eerste schroef tot de laatste handdruk: Bij Van Berkum Klimaat en Duurzaam werk je aan projecten van A tot Z. Hierbij staat service centraal en krijg je genoeg tijd voor de klant. Geen bliksembezoeken, maar tijd die nodig is om de beste installaties te maken!

Onze collega’s zeggen het volgende over werken bij Van Berkum:

“Je bent heel afwisselend bezig, elektro, afvoer, koeltechniek, er is genoeg uitdaging, je bent niet continu hetzelfde aan het doen en je komt ook nog iedere dag ergens anders.”

“Het team maakt het mooi, het is echt gezellig, we hebben leuke collega’s rondlopen waar ik echt een goede klik mee heb, dat maakt het elke keer weer de moeite waard om hierheen te rijden.”

“De vrijheid die je hebt als monteur vind ik mooi. Als je bij een klus denkt dat je een oplossing op een andere manier kunt maken, dan mag je dat ook uitvoeren. Die vrijheid heb je”

Zij-instroom (waarom is deze functie geschikt voor jou)

Bij Van Berkum Klimaat en Duurzaam vinden we dat het te vaak draait om diploma’s en werkervaring, terwijl competenties en motivatie minstens zo belangrijk zijn om te kunnen uitblinken.

Waar het ons om gaat is dat je als zij-instromer gemotiveerd bent. De rest leer je in de praktijk en op de opleidingen, waar je – op onze kosten – de benodigde diploma’s kunt halen.

Wil je een dag proeflopen? Je bent van harte welkom!

Samenvatting

  • Naam Bedrijf: Van Berkum Klimaat en Duurzaam
  • Functie: Onderhoudsmonteur / koelmonteur
  • Plaats: Oss
  • Regio: Noord-Oost Brabant
  • Branche(s): Installatietechniek
  • Opleidingsniveau: Minimaal MBO niveau 3
  • Uren: 14 – 40 uur

Interesse?

Heb je vragen over de baankans? Neem dan contact op met Team Overstappers per e-mail.

Interesse?
Laat hier jouw gegevens achter en één van onze arbeidsmarktcoaches neemt contact met je op.

× Hoe kan ik je helpen?