Opleidingstraject deskundige

Omschrijving bedrijf: 

Je gaat werken in een informele en dynamische onderneming met een open communicatie. We bekijken jouw werkervaring, maar we vinden het nóg belangrijker dat jij je thuis voelt binnen ons bedrijf en plezier hebt in je werk. Hiermee bedoelen we dat je graag wilt leren en groeien alsook klaarstaat voor onze klanten en collega’s. We bieden uitdagende jobs in de techniek, zelfstandige functies met veel vrijheid én verantwoordelijkheid. We vallen onder de cao Metaal & Techniek, waarbij je onder andere een uitstekend pensioen opbouwt bij PMT.

Voor enkele interessante en afwisselende projecten hebben we plaats voor monteurs met BMI-OAI certificaat in Brabant en Noord Limburg. Daarnaast zijn we op zoek naar ruimdenkende technologie-enthousiastelingen die gedreven zijn om voor elk probleem een oplossing te vinden en die buiten de gebaande paden kan denken. Als installatiedeskundige ben je uiteindelijk verantwoordelijk voor de volledige montage van een brandmeld- en ontruiming alarminstallatie, die je samen met collega monteurs uitvoert. Je krijgt zo de kans om bij te dragen aan het creëren van een veilige omgeving voor iedereen.

Zij-instroom(waarom is deze functie geschikt voor jou)

Als je een teamspeler bent die bereid is bij te dragen aan een snelgroeiende internationale marktleider, dan hebben we veel kansen voor je. Het maakt niet uit of je een pas afgestudeerde bent of gewoon op zoek bent naar een nieuwe kans om je probleemoplossende vaardigheden te bewijzen, we horen graag van je. Zowel beginners als mensen die een carrièreswitch willen maken zijn welkom!

We bieden een opleidingstraject van 13 weken aan, vanaf aanvang krijg je al meteen een bedrijfsauto ter beschikking evenals alle noodzakelijk gereedschap. We starten met een meeloopstage van vier weken. In de tweede maand plannen we theorie-dagen BMI-OAI met aansluitend een digitaal examen, conform de normen NEN 2535, NEN 2575 en NPR 2576. Daarnaast behaal je de certificaten VCA-B en veilig werken met de hoogwerker. Vervolgens loop je nog een maand bij ervaren collega monteurs die jou de werkzaamheden in de praktijk verder aanleert.

Samenvatting:

  • Functie: opleidingstraject deskundige
  • Naam bedrijf: I-Projects
  • Plaats: Budel
  • Regio: werkregio is Limburg & Brabant
  • Branche: (elektro)techniek
  • Opleidingsniveau: mbo niveau, technische affiniteit
  • Uren per week: Fulltime

Interesse?

Neem contact op met Team Overstappers van Techniekcoalitie Brabant via overstappers@techniekcoalitiebrabant.nl

 

Interesse?
Laat hier jouw gegevens achter en één van onze arbeidsmarktcoaches neemt contact met je op.

× Hoe kan ik je helpen?