Projectmedewerker

Omschrijving bedrijf

Hydroscope is op zoek naar een gedreven Projectmedewerker die een cruciale rol speelt in het succesvol realiseren van onze projecten. Als Projectmedewerker ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van de projectleider en het waarborgen van een soepel verloop van projecten. Ben jij een organisatietalent met uitstekende communicatieve vaardigheden? Dan verwelkomen wij jou graag in ons team!

Wat ga je doen?

Als Projectmedewerker lever je een essentiële bijdrage aan de realisatie van projecten op het gebied van waterkwaliteit- en veiligheid. Je adviseert over planning, financiën en procedures. Je assisteert de projectleider en participeert actief in projectteams. Je bereidt inschrijvingen op aanbestedingen voor. Begeleidt het offertetraject, stelt projectplannen op en beheert projectbudgetten en planningen. Daarnaast verzorg je managementrapportages en draag je zorg voor de financiële afhandeling met klanten.

Waarmee maak jij het verschil?

Met jouw HBO werk- en denkniveau en ervaring in projectondersteuning en projectmanagement, ben je in staat om zelfstandig projecten te realiseren. Je blinkt uit in plannen en organiseren, kunt goed samenwerken en toont initiatief. Klantgerichtheid zit in jouw DNA en je kunt goed omgaan met stressbestendige situaties. Met jouw communicatieve vaardigheden ben je in staat om effectief te schakelen tussen verschillende partijen.

Wie zijn wij?

Hydroscope is het grootste adviesbureau van Nederland dat zich bezighoudt met legionellapreventie en waterkwaliteit binnen gebouwen. Je gaat werken in een organisatie met een prachtige missie, namelijk het verduurzamen van watergebruik. Je maakt deel uit van een professioneel, enthousiast en collegiaal team. De bedrijfscultuur is open en informeel. Bij ons mag je jezelf zijn. Sterker nog, we stimuleren dat je jezelf kunt zijn binnen de organisatie. We vinden het belangrijk dat je doet waar jij gelukkig van wordt. Duurzaamheid is de groene draad door ons werk heen. En daar hoort ook de duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers bij.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een uitdagende werkomgeving waarin je de kans krijgt om jezelf verder te ontwikkelen. Naast een marktconform salaris bieden wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Je maakt deel uit van een gemotiveerd team en hebt de mogelijkheid om bij te dragen aan verschillende projecten.

Pas je niet geheel in bovenstaand profiel maar lijkt het je een geweldige uitdaging? Laat het ons weten. Wij geloven namelijk dat je met de juiste mindset ons en onze klanten kunt helpen. Graag gaan we met jou in gesprek om samen te bekijken of jouw wensen en vaardigheden passen bij de functie en Hydroscope als organisatie.

Zij-instroom (waarom is deze functie geschikt voor jou)

Bij Hydroscope geloven wij dat we iedereen alles kunnen aanleren, wanneer je op je plek zit en plezier hebt. Zolang je de juiste instelling hebt: “ik heb het nog nooit gedaan, dus denk dat ik het wel kan” hebben wij voor jou een plek. Wij bieden je de ontwikkelingsmogelijkheden die je nodig hebt in bijvoorbeeld opleidingen en coaching.

Voor Projectmedewerker is het handig dat je goede communicatieve vaardigheden en klachtgerichtheid hebt.

Samenvatting:

  • Functie: Projectmedewerker
  • Naam bedrijf: Hydroscope
  • Plaats: Breda
  • Regio: Noord-Brabant
  • Branche: Waterbranche
  • Opleidingsniveau: HBO
  • Uren per week: Fulltime

Interesse?

Neem contact op met Team Overstappers van Techniekcoalitie Brabant via overstappers@techniekcoalitiebrabant.nl

Interesse?
Laat hier jouw gegevens achter en één van onze arbeidsmarktcoaches neemt contact met je op.

× Hoe kan ik je helpen?