Leren van Elkaar Kring zij-instroom West Brabant

Leren van én met elkaar!

Juist door ervaringen uit te wisselen kunnen ondernemers elkaar versterken! Techniekcoalitie Brabant ondersteunt dit door ”Leren van Elkaar”- Kringen op te zetten. We richten ons daarbij op instroom van personeel.

  • Zoek je goede voorbeelden en Inspiratie door verhalen van ondernemers die een succesvolle aanpak hebben geïntroduceerd om nieuw personeel te werven of personeel te behouden?
  • Wil je samen met collega-ondernemers uit de bouw, installatietechniek, metaaltechniek of metalektro ervaringen uitwisselen
  • Wil je jouw ideeën om technologie in te zetten of je voor nieuwe instroom van werknemers te richten op specifieke doelgroepen als internationale medewerkers, meer vrouwen in de techniek of parttimers toetsen
  • Of heb je zelf een goed idee of ervaring dat je wilt delen?

Dan is deze kring van gelijkgestemde ondernemers echt iets voor jou. Het levert je nieuwe ideeën en contacten op en kost je in het slechtste geval 2,5 uur tijd.

We organiseren een bijeenkomst in zowel Oost- als West-Brabant. Je bent van harte welkom!

Meld je aan bij Peggy via: overstappers@techniekcoalitiebrabant.nl / 06-10938678. Er is plaats voor maximaal 15 ondernemers, dus wees er op tijd bij.

× Hoe kan ik je helpen?