Electrical Engineer

Omschrijving bedrijf

Uitdagend werk, gezellige collega’s en veel vrijheid. Dat is wat je kunt verwachten als je bij Eltra aan de slag gaat. In projectteams werk je nauw samen om voor onze opdrachtgevers oplossingen op maat te realiseren. We leveren alles wat onze klanten nodig hebben: van software tot besturingspaneel en van stopcontact tot server. Dus klopt jouw hart voor techniek? Bij Eltra ben je nooit uitgeleerd.

Zij-instroom (waarom is deze functie geschikt voor jou)

Op zoek naar een uitdagende werkplek? Eltra Engineering introduceert je graag in de wereld van besturings- en aandrijfsystemen. Bij ons op de werkvloer leg je een uitstekende basis voor een mooie carrière in de techniek! Eltra Engineering biedt een veilige plek om (verder) te leren in de praktijk.

Je hebt je diploma in de techniek misschien nog niet binnen. Maar bij Eltra zien we je niet als zij-instromer, maar gewoon als collega. We weten wat je kunt en je bent volwaardig lid van ons team. Verwacht dan bij ons dan ook voldoende uitdaging en verantwoordelijkheid . Uiteraard krijg je van ons alle begeleiding die je nodig hebt om goed werk te leveren en je te ontwikkelen binnen de techniek.

Samenvatting

  • Functie: Electrical Engineer
  • Naam bedrijf: Eltra Engineering B.V.
  • Plaats: Tilburg
  • Regio: Noord-Brabant
  • Branche: Elektrotechnische bouwinstallatie
  • Opleidingsniveau: MBO
  • Uren per week: Fulltime of parttime

Interesse?

Heb je vragen over de baankans? Neem dan contact op met Team Overstappers per e-mail.

Meteen interesse? Laat dan jouw gegevens achter, onze arbeidsmarktcoach zal persoonlijk contact met jou opnemen om kennis te maken en de baankans met jou te doorlopen.

Interesse?
Laat hier jouw gegevens achter en één van onze arbeidsmarktcoaches neemt contact met je op.

× Hoe kan ik je helpen?