Elektromechanisch monteur

Omschrijving bedrijf

Peters Elektromotoren bestaat al meer dan 100 jaar. We zijn een sterk groeiende organisatie met gemotiveerde collega’s. Een professioneel bedrijf met een informele sfeer waar regelmatig leuke activiteiten worden georganiseerd zoals een potje bowlen of een dagje de Veluwe verkennen op de kickbike. We houden van korte lijnen en schakelen snel als dat nodig is.

Onze werkplaats is recent gerenoveerd en we investeren continue aan het verbeteren van de werkplekken. Deze zijn dan ook uitgerust met up to date apparatuur en aan het juiste gereedschap zal het je niet ontbreken.

En ook in de kantine is het goed toeven. Standaard zorgen we voor koffie, soep en fris, maar we hebben ook regelmatig een extraatje: een Bossche Bol, verzorgde lunch of een ijsje. De kantine is ook de plek om je collega’s uit te dagen voor een potje darts of tafelvoetbal.

Zij-instroom (waarom is deze functie geschikt voor jou)

Wij zoeken een collega met een passie voor aandrijftechniek die niet bang is voor vieze handen en weet van aanpakken. Je houdt van sleutelen en ben thuis het technisch aanspreekpunt als er iets te repareren of installeren valt. Je bent betrouwbaar en zorgvuldig, stelt vragen en blijft net zo lang proberen tot je de klus geklaard hebt.

Je leert bij ons de fijne kneepjes van het vak van elektrisch/mechanisch specialist in de aandrijftechniek. We hebben hier in de werkplaats meer dan 150 jaar aan werkervaring rondlopen. En al die kennis delen we graag met de monteurs van de toekomst: jij!

Samen met je collega’s werk je aan het onderhoud, (de-)montage, installatie en ombouw van allerlei soorten aandrijvingen. Hierbij kun je denken aan elektromotoren zoals AC/DC motoren, trommelmotoren en trilmotoren, maar ook aan tandwielkasten, pompen en ventilatoren. Zo doe je alle technische kennis op het gebied van elektrotechniek en mechanica op en kun je het geleerde meteen in de praktijk toepassen. Als je het werk in de vingers hebt, dan ga je mee met opdrachten op locatie bij onze klanten. Gemiddeld heb je hier een half jaar tot een jaar voor nodig. Voor het werken op locatie zijn een VCA certificaat en een Rijbewijs B noodzakelijk, dus heb je deze in bezit, of ben je bereid deze te behalen.

Naast leren bij ons in de werkplaats, zul je ook een aantal cursussen volgen. Uiteraard wordt dit afgestemd op wat je behoefte is, maar je kunt hierbij denken aan elektrotechnisch schakelen of lager techniek.

Samenvatting

  • Functie: Elektro- Mechanisch Monteur
  • Naam bedrijf: Peters Elektromotoren B.V.
  • Plaats: ‘s-Hertogenbosch
  • Regio: Noord-Brabant
  • Branche: Reparatie en verkoop elektromechanische aandrijvingen
  • Opleidingsniveau: MBO
  • Uren per week: Fulltime

Interesse?

Heb je vragen over de baankans? Neem dan contact op met Team Overstappers per e-mail.

Meteen interesse? Laat dan jouw gegevens achter, onze arbeidsmarktcoach zal persoonlijk contact met jou opnemen om kennis te maken en de baankans met jou te doorlopen.

Interesse?
Laat hier jouw gegevens achter en één van onze arbeidsmarktcoaches neemt contact met je op.

× Hoe kan ik je helpen?