Junior engineer

Functie: Junior Engineer
Naam bedrijf: Aardnet

Omschrijving bedrijf

Word jij enthousiast van het ontwerpen en calculeren van mooie installaties, blij van positieve feedback van de klant en lijkt het je leuk technische kennis op te doen in een voor jou wellicht onbekend vakgebied? Dan is deze vacature misschien wel iets voor jou! Bij een jong, dynamisch en sterk groeiend bedrijf, werk je dagelijks met een hecht team aan mooie en uitdagende projecten. Wij bieden je uitstekende arbeidsvoorwaarden en alle mogelijkheden om jezelf te ontplooien. Per jaar krijg je 200 vakantie uren om tot jezelf te komen.

Wij bieden je bovendien uitstekende arbeidsvoorwaarden en ontwikkelmogelijkheden. De eerste periode krijg je de kans om ervaring op te doen binnen ons bedrijf. Vervolgens ga je aan het werk als zelfstandig engineer binnen het team.

Zij-instroom (waarom is deze functie geschikt voor jou)

Van woonhuis, festivals tot duurzame energiecentrales: als engineer bij ons bedrijf draag je zorg voor het ontwerpen en calculeren van de mooiste projecten. Je inventariseert de vraag van de klant en past de geldende normen toe om tot een goed ontwerp te komen. Hierbij zal je intensief ondersteunt worden door een ervaren collega die alle ins en outs kent met betrekking tot aardings- en bliksembeveiligings- en overspanningsbeveiligingsinstallaties. Je krijgt binnen ons bedrijf alle ruimte om je te ontwikkelen tot een volwaardig engineer. Wij zoeken een fijne collega met minimaal MBO-werk- en denkniveau (bij voorkeur Elektrotechniek), ervaring met MS Office, bij wie goed samenwerken op het lijf geschreven is (met de klant, de uitvoering, het team werkvoorbereiding, de administratie en de verkoop binnendienst), die kan communiceren op verschillende niveaus en die klantgericht is én gestructureerd werkt
Je hebt bij voorkeur een opleiding afgerond op HBO-niveau in de richting van de techniek. Ook als je een afgeronde technische opleiding hebt op MBO-niveau zien we je graag op gesprek komen. Wat kenmerkend voor jou is, is dat je enthousiast en klantgericht bent en elke dag wil leren om een betere versie van jezelf te worden.

Samenvatting:

  • Functie: Junior Engineer
  • Naam bedrijf: Aardnet
  • Plaats: Tilburg
  • Regio: Midden Brabant
  • Branche: Elektrotechniek
  • Opleidingsniveau: MBO of HBO
  • Uren per week: in overleg

Interesse?

Neem contact op met Team Overstappers van Techniekcoalitie Brabant via overstappers@techniekcoalitiebrabant.nl

Interesse?
Laat hier jouw gegevens achter en één van onze arbeidsmarktcoaches neemt contact met je op.

× Hoe kan ik je helpen?