Lasser MAG1 – MAG2

Omschrijving bedrijf

Waarom zou je hier willen werken? Wij zijn het “warme bad” waar jij op zit te wachten, met veel vrijheid, leuke collega’s, gratis fiets, toffe vrijdagmiddagborrel, samen sporten als je wil en een prima salaris om nog meer leuke dingen te doen ….

Geen opleiding of ervaring in de Metaal? Wij leiden je op!

Vrolijk Staalconcepten. What’s in a name. Want van werken, worden wij vrolijk! Waarom? Omdat we de dingen net even wat anders doen. We zijn een speler van formaat, met serieuze opdrachtgevers, maar dragen nog wel de sfeer van een familiebedrijf. We werken hard en we produceren met lef. We zijn vooruitstrevend en streven altijd naar het allerbeste. Maar wel binnen een informele sfeer van saamhorigheid. We zijn één team en we staan voor elkaar met in totaal ca. 170 medewerkers sterk binnen de Vrolijk Groep.

Zij-instroom (waarom is deze functie geschikt voor jou)

Bij Vrolijk Staalconcepten hebben we niet alleen leuke banen, maar we leren je ook graag iets bij. We werken met ervaren krachten, maar we investeren net zo graag in mensen die met de juiste instelling graag omscholen naar een functie in de Metaalsector zoals Lasser, Poedercoater of Logistiek medewerker. Dus wil je om- of bijscholen kom dan eens kennismaken met Vrolijk Staalconcepten, ook als je de Nederlandse taal nog niet helemaal beheerst kunnen wij je helpen! Met de juiste motivatie kun je immers veel bereiken! Wij hebben daarom een omscholingstraject ontwikkeld waarin jij de mogelijkheid krijgt je talent in de metaalsector te ontdekken. We werken samen met Vakopleiding Metaal in Oudenbosch, zodat je binnen 20 dagen jouw lascertificaten kunt halen!

Samenvatting:

  • Functie: Lasser MAG1 – MAG2
  • Naam bedrijf: Vrolijk Staalconcepten
  • Plaats: Heijningen
  • Regio: West-Brabant
  • Branche: Metaal
  • Opleidingsniveau: Geen relevante opleiding nodig
  • Uren per week: In overleg

Interesse?
Neem contact op met Techniekcoalitie Brabant via: overstappers@techniekcoalitiebrabant.nl

Interesse?
Laat hier jouw gegevens achter en één van onze arbeidsmarktcoaches neemt contact met je op.

× Hoe kan ik je helpen?