Leerling Carrosseriebouwer

Omschrijving bedrijf

Wil jij werken binnen een betrouwbaar en solide familiebedrijf waar gewerkt wordt op een uniforme wijze en waar het verschil in orders zorgt voor afwisseling in jouw taken? Dan hebben wij dé baan voor jou. Het bedrijf is een van de meest toonaangevende ombouwers van bedrijfswagens op de Nederlandse markt. Marktleider in oplossingen voor glastransport en opbouwen voor gemeenten, SW-bedrijven en hoveniers. Groot in het inrichten van bestelwagens voor fleetowners. Door eigen ontwikkeling en jarenlange ervaring heeft het bedrijf haar producten zodanig geoptimaliseerd dat deze naadloos aansluiten bij de wensen van de gebruikers.

Met haar bestaan sinds 1840 heeft het bedrijf een rijke historie in de carrosseriebouw. Het bedrijf is de laatste jaren gegroeid tot een bedrijf met circa 50 trotse vakmensen, maar nog altijd is de cultuur van een familiebedrijf aanwezig. Een prettige, informele werksfeer, waarbij iedereen met plezier naar het werk gaat.

Wil jij werken bij een betrouwbaar familiebedrijf, modern sinds 1840, met trotse vakmensen die oog hebben voor detail? Kom ons gemotiveerde en gezellige team versterken!

Zij-instroom (waarom is deze functie geschikt voor jou)

Je bent verantwoordelijk voor het monteren en aansluiten van diverse elektronische en mechanische componenten op en in bedrijfsauto’s. Veelal zal je geheel zelfstandig de auto volledig opbouwen.
Je houdt van een elektrotechnisch en mechanische uitdaging, waar je je kennis volledig in kwijt kan. De uitdagingen zijn uiteenlopen van het oplossen van storingen, juist monteren van elektrotechnisch en mechanische aansluiten op verschillende merken bedrijfsvoertuigen en nette afwerkingen van montage  in en op de bedrijfsauto.
Wij zoeken enthousiaste collega’s die beschikken over een afgeronde mbo opleiding richting Elektrotechniek, Autotechniek, Mechanisch of vergelijkbaar én graag de mouwen uit de handen steken. Collega’s die samen de klus willen klaren, solidair en loyaal zijn. Bij ons is het mogelijk om bij goed functioneren je taken uit te breiden. Wij vinden eigen verantwoordelijkheid en zelfstandigheid belangrijk. Wij waarderen dit oa doordat we de mogelijkheid bieden tot het volgen van cursussen/opleidingen en overige ontwikkelingsmogelijkheden.

Daarnaast kom je te werken in een gezellig en hecht team waar we de werkweek graag afsluiten met een vrijdagmiddagborrel!

Samenvatting

  • Functie: Leerling Carrosseriebouwer
  • Naam bedrijf: Van den Born
  • Plaats: Waalwijk
  • Regio: Midden Brabant
  • Branche: Procestechniek
  • Opleidingsniveau: MBO
  • Uren per week: In overleg

Interesse?

Neem contact op met Team Overstappers van Techniekcoalitie Brabant via overstappers@techniekcoalitiebrabant.nl

Interesse?
Laat hier jouw gegevens achter en één van onze arbeidsmarktcoaches neemt contact met je op.

× Hoe kan ik je helpen?