Leerling Elektrotechnicus (Automotive)

Omschrijving bedrijf

Wil jij werken binnen een betrouwbaar en solide familiebedrijf waar gewerkt wordt op een uniforme wijze en waar het verschil in orders zorgt voor afwisseling in jouw taken? Dan hebben wij dé baan voor jou. Het bedrijf is een van de meest toonaangevende ombouwers van bedrijfswagens op de Nederlandse markt. Marktleider in oplossingen voor glastransport en opbouwen voor gemeenten, SW-bedrijven en hoveniers. Groot in het inrichten van bestelwagens voor fleetowners. Door eigen ontwikkeling en jarenlange ervaring heeft het bedrijf haar producten zodanig geoptimaliseerd dat deze naadloos aansluiten bij de wensen van de gebruikers.

Met haar bestaan sinds 1840 heeft het bedrijf een rijke historie in de carrosseriebouw. Het bedrijf is de laatste jaren gegroeid tot een bedrijf met circa 50 trotse vakmensen, maar nog altijd is de cultuur van een familiebedrijf aanwezig. Een prettige, informele werksfeer, waarbij iedereen met plezier naar het werk gaat.Wil jij werken bij een betrouwbaar familiebedrijf, modern sinds 1840, met trotse vakmensen die oog hebben voor detail? Kom ons gemotiveerde en gezellige team versterken!

Zij-instroom (waarom deze functie geschikt voor jou is)

In de basis ben je verantwoordelijk voor het monteren en aansluiten van diverse elektronische componenten op en in bedrijfsauto’s. Je bent iemand die goed in teamverband kan werken en verantwoordelijkheid neemt voor eigen werk. Daarnaast houd je van een elektrotechnisch uitdaging, waar je je kennis volledig in kwijt kan. Deze uitdagingen zijn uiteenlopen van het oplossen van storingen, uitwerken van standaarden tot het mee denken aan klant specifieke vraagstukken op het gebied van elektrotechniek in de bedrijfsauto.

Wij zoeken enthousiaste collega’s die beschikken over een afgeronde mbo opleiding richting Elektrotechniek, Autotechniek of vergelijkbaar en in staat zijn om elektrotechnische schema’s te lezen en op te stellen. Collega’s die samen de klus willen klaren, solidair, loyaal zijn én graag de handen uit de mouwen steken.

Bij ons is het mogelijk om bij goed functioneren je taken uit te breiden. Wij vinden eigen verantwoordelijkheid en zelfstandigheid belangrijk. Wij waarderen dit oa doordat we de mogelijkheid bieden tot het volgen van cursussen/opleidingen en overige ontwikkelingsmogelijkheden. Daarnaast kom je te werken in een gezellig en hecht team waar we de werkweek graag afsluiten met een vrijdagmiddagborrel!

Samenvatting:

Functie: Leerling Elektrotechnicus (Automotive)
Naam bedrijf: Van den Born
Plaats: Waalwijk
Regio: Midden Brabant
Branche: Elektrotechniek
Opleidingsniveau: MBO
Uren per week: In overleg

Interesse?

Neem contact op met Team Overstappers van Techniekcoalitie Brabant via overstappers@techniekcoalitiebrabant.nl

Interesse?
Laat hier jouw gegevens achter en één van onze arbeidsmarktcoaches neemt contact met je op.

× Hoe kan ik je helpen?