Monteur buitendienst – west Brabant

Omschrijving bedrijf

Bij Kersten Hulpmiddelen draait het om mensen. Vanuit onze business unit BBT adviseren en ondersteunen wij zorginstellingen in het gebruiken, onderhouden en keuren van persoonsgebonden medische hulpmiddelen. Voor de regio West Brabant zoeken wij een servicemonteur buitendienst.

Wat kan je van ons verwachten?

We geven jou dan ook de verantwoordelijkheid om mee te denken over hoe we Kersten nog sterker in de markt kunnen zetten. We bieden jou ruimte om te groeien en te ontwikkelen.

 • Een marktconform salaris, tussen € 2.536,00 & € 3.323,00, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
 • Conform de CAO Motorvoertuigen- en Tweewielerbedrijf ontvang je 24 vakantiedagen.
 • Werk je 40 uur per week, dan ontvang je nog eens 13 ADV dagen. Werk je minder dan 40 uur dan is je ADV verrekend in je salaris.

 

Jouw gezondheid en inzetbaarheid vinden wij belangrijk, daarom hebben wij een uitgebreid duurzaam inzetbaarheidsbeleid met onder andere een jaarlijkse inzetbaarheidsbonus die je kunt besteden aan activiteiten die bijdragen aan jouw inzetbaarheid (denk bijvoorbeeld aan contributie van de voetbalclub). Verder dragen we bij aan je fitnessabonnement en is er een bijdrage in de aanschaf van een fiets wanneer je met de fiets naar je werk komt.

Ook op het gebied van kennisontwikkeling investeren we in jou: in overleg met jou kijken we graag hoe we deze ontwikkeling vorm geven. Dat kan door coaching, inzet van ons online leerportaal (met een breed scala aan e-learnings) of het volgen van een opleiding.
Als organisatie vinden wij het belangrijk om bij te dragen aan de maatschappij. Dat doen we niet alleen door onze producten, maar ook door inclusief ondernemen.

Op locatie onderhouden en repareren van persoonsgebonden hulpmiddelen cq. beoordelen en zorgdragen voor de technische en onderhoudsstaat van diverse hulpmiddelen conform procedure. Hulpmiddelen en onderdelen daarvan haal je op in onze tussenopslag in Heijnenoord of in onze vestiging in Waalwijk.

 • Het uitvoeren van reparaties en aanpassingen aan hulpmiddelen op locatie.
 • Bij reparatie en onderhoud streef je naar uitvoering binnen gestelde de normtijd zodat de klant het hulpmiddel weer kan gebruiken.
 • Je zorgt voor een correcte administratie van de uitgevoerde werkzaamheden en gebruikte materialen.
 • Je bent vraagbaak voor klanten en interne belanghebbenden (collega monteurs, (commercieel) medewerkers binnendienst, adviseurs) bij vragen over gebruik van het hulpmiddel
 • Je signaleert aandachts- en verbeterpunten en stemt deze af met de klant, adviseur en/of supervisor.

 

Periodiek draai je mee in de storingsdienst zodat cliënten ook in de avond en het weekend weer veilig hun hulpmiddel kunnen gebruiken. Uiteraard staat hier een passende vergoeding tegenover.

Kortom: Met jouw technische skills zorg je ervoor dat de cliënten & medewerkers van de instelling veilig en onbezorgd gebruik kunnen maken van het hulpmiddel.

Zij-instroom (waarom is deze functie geschikt voor jou)

Bepaalde interesse in dit vakgebied is fijn en als je geen diploma hierin hebt is fijn als je leergierig bent.

Binnen de organisatie hebben wij bepaalde trainingen die wij kandidaten kunnen aanbieden.

Samenvatting

 • Naam Bedrijf: Kersten Hulpmiddelen
 • Functie: Monteur buitendienst
 • Plaats: West-Brabant
 • Regio: West-Brabant
 • Branche(s): Metaal
 • Opleidingsniveau: MBO
 • Uren: fulltime

Interesse?

Heb je vragen over de baankans? Neem dan contact op met Team Overstappers per e-mail.

Meteen interesse? Laat dan jouw gegevens achter, onze arbeidsmarktcoach zal persoonlijk contact met jou opnemen om kennis te maken en de baankans met jou te doorlopen.

Interesse?
Laat hier jouw gegevens achter en één van onze arbeidsmarktcoaches neemt contact met je op.

× Hoe kan ik je helpen?