Samensteller staal

Omschrijving bedrijf

Wat maken wij?
Wij ontwerpen, produceren en monteren toonaangevende constructies van staal, aluminium en roestvaststaal. Deze hoogwaardige constructies leveren wij aan het bovenste segment binnen de utiliteitsbouw, offshore, infrastructuur en industrie. Daarbij moet je denken aan bruggen, trappen, leuningen, geluidsschermen, luiken en ondersteunende constructies voor machines.

Zij-instroom(waarom is deze functie geschikt voor je)

Wij zijn op zoek naar een ervaren samensteller voor onze afdeling Staal om ons Brabantse familiebedrijf te versterken. Ben je op zoek naar een serieuze uitdaging met oog voor kwaliteit, wil je een veelzijdige baan in de techniek en werk je graag aan bijzondere staalconstructies? Lees dan snel verder en solliciteer direct!

Wat ga je doen?

Als samensteller werk je samen met collega’s aan de mooiste staalconstructies. Nadat je de werktekening gelezen hebt, ga je de mal bouwen op je werktafel. Door de grote diversiteit aan projecten is het eindproduct op jouw werktafel iedere keer anders. De ene keer ben je bezig met een onderdeel van een brug en de andere keer een trap met leuningen voor een station. Je werkt volgens de werktekening en zorgt dat elk onderdeel volledig is afgewerkt volgens specificaties. Soms begeleidt je een van onze leerlingen in de werkzaamheden binnen jouw project.

Wat heb je nodig als samensteller?

Op termijn moet je tekeningen kunnen lezen.
Je start met het assisteren van een ervaren samensteller.
Een zij instromer wordt gezien als een leerling. Een leerling start en weet niets en wordt aan de hand meegenomen. Dit gebeurd ook met zij instromers.
Er is een praktijkopleider aanwezig die je helpt om het vak onder de knie te krijgen.
Het kan ook zijn dat je vier dagen werkt en een dag naar school gaat
Je slijpt en je hecht.
Als jij van sleutelen hout dan is dit jouw baan.
Van losse onderdelen een geheel maken.
V/M maakt niet uit
Het werk is in dagdienst
Leeftijd maakt niet uit.
Het zijn grote constructies. Fysiek zwaarder maar we hebben bovenloop kranen voor het zware werk.

Wat bieden wij jou?

Werken bij ons betekent werken bij een écht Brabants familiebedrijf, met daarbij passende normen en waarden. Bij ons blijven collega’s een langere tijd werken, wat zorgt voor een hecht team. Onze collega’s zijn trots om bij ons te werken en werken met een grote tevredenheid. Dit is waar wije veel waarde aan hechten. Voor deze rol bieden we je een passend salaris (€ 2500 – € 3500), afhankelijk van opleiding en ervaring. Bovendien krijg je in deze functie volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

Samenvatting:

  • Functie: Samensteller staal
  • Naam bedrijf: Van den Bersellaar
  • Plaats: Udenhout
  • Regio: Midden Brabant
  • Branche: Metaal
  • Opleidingsniveau: VMBO
  • Uren per week: 32 – 38

Interesse?

Neem contact op met Team Overstappers van Techniekcoalitie Brabant via overstappers@technieklocatiebrabant.nl

Interesse?
Laat hier jouw gegevens achter en één van onze arbeidsmarktcoaches neemt contact met je op.

× Hoe kan ik je helpen?