Servicemonteur Riooltechniek

Omschrijving bedrijf

Torio is ontstaan door een samenwerking met Techniek Nederland en Wij Techniek. Ons doel is het ontwikkelen van kennis in de branche. Je vindt bij Torio naast technische opleidingen, trainingen en cursussen ook diverse mogelijkheden voor zij-instroomtrajecten.Wij zijn klaar voor een duurzame manier van trainen voor zowel nieuwe als bestaande medewerkers. Onze ervaren docenten en instructeurs zorgen voor vakbekwaam personeel voor nu en voor in de toekomst.Naast onze opleidingen bieden we ook werving & selectie aan, waarbij wij op zoek gaan naar nieuwe medewerkers. Deze kandidaten leiden we op en laten we vervolgens als stagiairs uitstromen naar de aangesloten leerbedrijven.


Zij-instroom (waarom is deze functie geschikt voor jou)

Op zoek naar een basisopleiding tot riool monteur? Dan zit je bij Torio helemaal op je plek. Tijdens deze opleiding brengen we je alle beginselen bij op het gebied van rioleringDoel

Opleiding Servicemonteur riool Basis
Als riool servicemonteur los je problemen op die zijn ontstaan bij de klant. Je inventariseert, zoekt een oplossing voor het probleem en lost het probleem op. Na deze opleiding weet je hoe je dit zelfstandig kunt doen.

Wat gaan we doen?
Je leert hoe je problemen van klanten met betrekking tot het riool zelfstandig kunt oplossen. Je praktijkopleider van Torio neemt je hierin mee. De opleiding bestaat uit een combinatie van theorie en praktijklessen. Wij werken altijd met realistische praktijkopstellingen om je een zo goed mogelijk beeld te geven van de praktijk. Aan het einde van de opleiding krijg je een certificaat van deelname.

Voor wie?
Deze opleiding is bedoeld voor iedereen die als riool servicemonteur aan de slag wilt gaan. Iedereen kan meedoen ongeacht het niveau, het zijn zeer praktische trainingen in kleinere groepen.

Samenvatting:

  • Functie: Service monteur riooltechniek
  • Naam bedrijf: Torio
  • Plaats: Heerle
  • Regio: West Brabant
  • Branche: Riooltechniek/installatietechniek
  • Opleidingsniveau: Geen, motivatie is het meest belangrijk!
  • Uren per week: De opleiding duurt 10 dagen verspreid over meerdere dagdelen en/of avonden. Daarna of daarnaast ga je aan het werk bij één van onze deelnemende bedrijven.

Interesse?
Neem contact op met Team Overstappers van Techniekcoalitie Brabant via overstappers@techniekcoalitiebrabant.nl

Interesse?
Laat hier jouw gegevens achter en één van onze arbeidsmarktcoaches neemt contact met je op.

× Hoe kan ik je helpen?