Werkplaatsmonteur met logistieke skills in de hulpmiddelenbranche

Omschrijving bedrijf

Wij zijn actief op zoek naar een werkplaatsmonteur met logistieke vaardigheden.

Je komt te werken in een team van 11 medewerkers, 10 monteurs in de buitendienst en 1 supervisor.
Het is een nieuwe vestiging in Waalwijk, dat betekent dat je niet in een gespreid bedje komt, maar mee kunt denken over hoe we deze vestiging op de kaart kunnen gaan zetten!
De sfeer is goed en samen gaan we voor resultaat.

Als platte en informele organisatie bieden we je daarnaast veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Bovendien hebben we een duidelijke ambitie: uitgroeien naar een partij met landelijke dekking. Met het opzetten van de vestiging Waalwijk kun jij daar een mooie bijdrage aan leveren.

In de revalidatie techniek kun jij voor mensen die afhankelijk zijn van een hulpmiddel het verschil maken!

Bij Kersten Hulpmiddelen draait het om mensen. We zijn continu in beweging en volop aan het groeien. In verband met verdere groei zijn wij voor onze nieuwe vestiging in Waalwijk op zoek naar een monteur binnendienst. Vanuit onze business unit BBT adviseren en ondersteunen wij zorginstellingen in het gebruiken, onderhouden en keuren van persoonsgebonden medische hulpmiddelen.

Wat ga je doen?
Omdat deze vestiging nieuw is ben je breed inzetbaar:

Als monteur in de werkplaats ben jij verantwoordelijk voor het repareren, aanpassen en onderhouden van persoonsgebonden medische hulpmiddelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan rolstoelen, fietsen e.d.
Daar waar nodig draag je zorg voor het monteren van onderdelen op het hulpmiddel.
Je maakt hulpmiddelen die naar de werkplaats komen schoon.
Je draagt zorg voor inkomende- & uitgaande goederenstromen waarbij je zowel de fysieke stroom als de administratieve werkzaamheden verricht en zorgt dat het magazijn op orde is.
Bij toerbeurt wordt er storingsdienst gedraaid, waar uiteraard een passende vergoeding tegenover staat.

Waar land je?

Je komt te werken in een team van 11 medewerkers, 10 monteurs in de buitendienst en 1 supervisor. Het is een nieuwe vestiging, dat betekent dat je niet in een gespreid bedje komt, maar mee kunt denken over hoe we deze vestiging op de kaart kunnen gaan zetten! De sfeer is goed en samen gaan we voor resultaat. Zo hebben wij vorig jaar als één team de verhuizing naar ons nieuwe pand in Almelo gerealiseerd en organiseren we regelmatig activiteiten buiten werk om.

Als platte en informele organisatie bieden we je daarnaast veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Bovendien hebben we een duidelijke ambitie: uitgroeien naar een partij met landelijke dekking. Met het opzetten van de vestiging Waalwijk kun jij daar een mooie bijdrage aan leveren.

Jij past bij ons…

Als jij technisch onderlegd bent en graag sleutelt. (sleutel je in je vrije tijd aan brommers, motoren, auto’s of scooters, ook dan maken we graag kennis!)
Je bent een praktijkgerichte persoonlijkheid, werken volgens afgesproken kwaliteitsnormen en protocollen is voor jouw dan ook een vanzelfsprekendheid.
Je weet hoe je je werktijd efficiënt moet besteden waardoor je garant staat voor een hoge output.
Ook onder stressvolle omstandigheden houd jij het hoofd koel en blijft jouw wijze van werken gericht op het doel: het opleveren van optische en kwalitatief goede hulpmiddelen voor hulpbehoevenden.
Wij zoeken een collega met twee rechterhanden op het gebied van techniek of vergelijkbaar werk- en denkniveau. Assemblage-ervaring heb je bij voorkeur opgedaan in een niet-seriematige productieomgeving, waarbij je zowel mechanische als elektronische assemblage- en onderhoudswerkzaamheden hebt verricht.

Zij-instroom (waarom is deze functie geschikt voor jou)

Wat kan je van ons verwachten?
Het draait om mensen! We geven jou dan ook de verantwoordelijkheid om mee te denken over hoe we Kersten nog sterker in de markt kunnen zetten en bieden jou ruimte om te groeien en te ontwikkelen. Daarnaast kan je rekenen op:

Een salaris, afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring, van € 2.459 tot maximaal € 3.075,00 bruto per maand op basis van 38 uur per week.
Conform de CAO Motorvoertuigen- en Tweewielerbedrijf ontvang je 24 vakantiedagen. Werk je 40 uur per week, dan ontvang je nog eens 13 ADV dagen. Werk je minder dan 40 uur dan is je ADV verrekend in je salaris.
Jouw gezondheid en inzetbaarheid vinden wij belangrijk, daarom hebben wij een uitgebreid duurzaam inzetbaarheidsbeleid met onder andere een jaarlijkse inzetbaarheidsbonus die je kunt besteden aan activiteiten die bijdragen aan jouw inzetbaarheid (denk bijvoorbeeld aan contributie van de voetbalclub). Verder dragen we bij aan je fitness abonnement en is er een bijdrage in de aanschaf van een fiets wanneer je met de fiets naar je werk komt.
Ook op het gebied van kennisontwikkeling investeren we in jou: in overleg met jou kijken we graag hoe we deze ontwikkeling vorm geven. Dat kan door coaching, inzet van ons online leerportaal (met een breed scala aan e-learning) of het volgen van een opleiding.
Als organisatie vinden wij het belangrijk om bij te dragen aan de maatschappij. Dat doen we niet alleen door onze producten, maar ook door inclusief ondernemen.

Ga jij ervoor?

Dít is jouw kans om te komen werken bij een ambitieus en groeiend bedrijf en deel uit te maken van ons bevlogen team! Wil jij graag werk waarbij je het verschil kan maken? Dan maken wij graag kennis met je.

Samenvatting

  • Naam Bedrijf: Kersten Hulpmiddelen
  • Functie: Werkplaatsmonteur met logistieke skills
  • Plaats: Waalwijk
  • Regio: midden Brabant
  • Branche(s): metalektro
  • Opleidingsniveau: vmbo
  • Uren: fulltime

Interesse?

Heb je vragen over de baankans? Neem dan contact op met Team Overstappers per e-mail.

Meteen interesse? Laat dan jouw gegevens achter, onze arbeidsmarktcoach zal persoonlijk contact met jou opnemen om kennis te maken en de baankans met jou te doorlopen.

Interesse?
Laat hier jouw gegevens achter en één van onze arbeidsmarktcoaches neemt contact met je op.

× Hoe kan ik je helpen?