Leren van én met elkaar!

Juist door ervaringen uit te wisselen kunnen ondernemers elkaar versterken! Techniekcoalitie Brabant ondersteunt dit door  ”Leren van elkaar”-kringen op te zetten. We richten ons daarbij op instroom van personeel.

  • Zoek je goede voorbeelden en Inspiratie door verhalen van ondernemers die een succesvolle aanpak hebben geïntroduceerd om nieuw personeel te werven of personeel te behouden?
  • Wil je samen met collega-ondernemers uit de bouw, installatietechniek, metaaltechniek of metalektro ervaringen uitwisselen
  • Wil je jouw ideeën om technologie in te zetten of je voor nieuwe instroom van werknemers te richten op specifieke doelgroepen als internationale medewerkers, meer vrouwen in de techniek of parttimers toetsen
  • Of heb je zelf een goed idee of ervaring dat je wilt delen

Dan is deze kring van gelijkgestemde ondernemers echt iets voor jou. Het levert je nieuwe ideeën, en contacten op en kost je in het slechtste geval 2,5 uur tijd.
Tijdens de eerste bijeenkomst worden ervaringen gedeeld en kijken we hoe we elkaar verder kunnen helpen. Laat je inspireren en verassen door andere bedrijven. Als je doet wat je altijd deed dan krijg je immers wat je altijd kreeg…..
Tijdens deze bijeenkomst wordt op basis van de behoeftes en wensen ook het thema en de locatie voor het volgende overleg bepaald.

In zowel Oost als in West-Brabant organiseren we een Leren van Elkaar kring. Je bent van harte welkom!

Leren van Elkaar Kring West-Brabant

In West-Brabant zijn we te gast bij Hydroscope in Breda op 15 mei van 9.30 uur tot 12.00 uur. Sylvia Kradolfer  zal de bijeenkomst aftrappen met een introductie van het bedrijf en haar goede en slechte ervaringen met instroom van personeel. De bijeenkomst zal worden gefaciliteerd door Peggy de Neef van het Team Overstappers van de Techniekcoalitie Brabant.
Meld je aan bij Peggy via: overstappers@techniekcoalitiebrabant.nl / 06-10938678. Er is plaats voor maximaal 15 ondernemers, dus wees er op tijd bij.

Leren van Elkaar Kring Oost-Brabant

In Oost-Brabant zijn we te gast bij Installatiebedrijf Verspeek in Valkenswaard op 16 mei van 9.30 uur tot 12.00 uur. Ondernemer Goeiegast Martijn Verspeek zal de bijeenkomst aftrappen met een introductie van het bedrijf en zijn goede en slechte ervaringen met instroom van personeel. De bijeenkomst zal worden gefaciliteerd door Peggy de Neef van het Team Overstappers van de Techniekcoalitie Brabant.
Meld je aan bij Peggy via: overstappers@techniekcoalitiebrabant.nl / 06-10938678. Er is plaats voor maximaal 15 ondernemers, dus wees er op tijd bij.

Je kunt je aanmelden voor twee kringen op basis van beschikbaarheid.

× Hoe kan ik je helpen?